eur:
392.91
usd:
366.12
bux:
66848.56
2024. április 26. péntek Ervin

Kovács Katalin: vége!

Befejezte pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kovács Katalin. A Honvéd 31-szeres világbajnoka sajtótájékoztatón jelentette be: itt a vége élsportolói karrierjének.

A sportoló elérzékenyülten köszönte meg edzői, vezetői, csapattársai, támogatói munkáját, a szurkolók biztatását, és jelezte, hogy innentől szurkolója lesz a válogatottnak.

Elmondta: tervezi a jövőjét, amint lesz bejelentése, megteszi. Annyit elmondott, hogy pályafutásának sikereiből és gyermekkori táborélményeiből a gyermekeknek is vissza akar valamit adni.

Storcz Botond, a válogatott vezetőedzője, szintén háromszoros olimpiai aranyérmes megköszönte Kovács Katalinnak a kiemelkedő eredményeit, és felelevenítette a közös emlékeket. Megjegyezte, hogy a MOL-csapat tagja a sport iránti alázatával, szeretetével, hozzáállásával is kitűnt.

Molnár Imre, a Honvéd ügyvezető elnöke arról számolt be, hogy folytatják majd az együttműködést Kovács Katalinnal, aki ikon nemcsak a klubnál felnövő gyerekeknek, hanem az egyesület valamennyi versenyzőjének is.

Szollár Domokos, a MOL-csoport nemzetközi kommunikációs vezetője arra emlékeztetett, hogy 2001-ben kezdődött az együttműködés a versenyző és a cég között.

"Kati formálta az elmúlt 15 évben a MOL szponzorációs karakterét. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az arculatunkhoz is hozzájárult, és számos tehetséget inspirált. Kati, nekünk mindig Te leszel az első" - fogalmazott Szollár Domokos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×