eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Finisben az összecsiszolódás

A hétvégi pihenő után a riói olimpiai felkészülés hajrája következik a két magyar vízilabda-válogatottnak.

Mától ismét a Margitszigeten folytatódik a hangolódás, az összecsiszolódás, a taktika tökéletesítése - számol be a magyar szövetség oldala, a waterpolo.hu.

 Öt nap maradt az itthoni munkából, mindkét együttes szombaton utazik a teljes stábbal együtt közvetlenül Rio de Janeiróba. Az érkezés után a csapatok továbbmennek Barauba, az egyik neves brazíliai edzőközpontba, ott készülnek a startra. A magyar férfi válogatott augusztus 6-án, azaz jövő szombaton a múlt heti edzőpartner, Szerbia ellen kezdenek magyar idő szerint délután két órakor, míg a női válogatott három nappal később, augusztus 9-én Kínával játszik először.

 Az Európa-bajnok Tóth Ildikó szerint nagyon fontos a mentális, pszichés felkészülés, még ha a keretszűkítés előtt erre érhetően kevesebb időt is fordítottak, ezekben a napokban viszont már többet találkoznak Csernus Imre pszichiáterrel, akire az olimpia alatt is számíthatnak a játékosok.

"Kint is a segítségünkre lesz, csapatilag és egyénileg is" - fogalmazott Tóth Ildikó.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×