eur:
393.51
usd:
368.02
bux:
66505.36
2024. április 25. csütörtök Márk

Böde nem érzi a nyomást

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője intelligens játékot vár csapatától, amely az 1-1-es eredménnyel zárult első mérkőzést követően fogadja szerda este az albán Partizanit a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

A német szakember a mérkőzés előtt azt mondta, jó pozícióból várják a visszavágót, és fontos, hogy okosan, intelligensen játsszanak.

"A hétvégén sikerélményünk volt, remélem, a csapat ezt holnap tovább fogja vinni" - mondta Thomas Doll, akinek együttese az OTP Bank Liga első fordulójában hazai pályán 3-1-re legyőzte a Haladást.

Az FTC így jó előjelekkel várja az albán csapatot, amely a bajnok Skenderbeu kizárása miatt az Európa Liga selejtezőjéből bajnoki ezüstérmesként került át a BL kvalifikációjába.

"Nem szabad 0-0-ra játszanunk, mert az visszafelé is elsülhet, gólt szeretnénk szerezni és győzelemmel továbbjutni" - hangsúlyozta Doll, hozzátéve, bízik a csapatában, és abban, hogy a nemzetközi kupában megkezdett út tovább fog tartani. "A Bajnokok Ligájában vigyázni kell, hogy ne kövessünk el olyan könnyelmű hibákat, amelyek az első mérkőzésen kétszer-háromszor előfordultak" - fogalmazott.

Az első mérkőzés egyenlítő gólját szerző Böde Dániel elmondta: egyelőre nem tekint távolabb a visszavágónál, a továbbiakról csak a mérkőzés után érdemes beszélni. "Nem érzek nyomást magamon és a többieken sem, felkészülünk becsülettel, és bízunk a továbbjutásban" - tette hozzá.

A szerdai találkozó 19.30 órakor kezdődik a Groupama Arénában. A továbbjutó a következő körben az osztrák Red Bull Salzburggal találkozik.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×