eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Több argentin labdarúgó is lemondhatja a válogatottságot

Lionel Messi után további argentin labdarúgók is lemondhatják a válogatottságot Sergio Agüero szerint.

Messi magyar idő szerint hétfő hajnalban jelentette be döntését, miután Argentína a tavalyihoz hasonlóan idén is gól nélküli döntetlent követően, tizenegyes-párbajban veszítette el a Copa America döntőjét Chilével szemben.

"Valószínűleg nem Messi az egyetlen, aki elhagyja a válogatottat. Többen is fontolgatják a folytatást, köztük én is" - ismerte el Agüero, aki a finálé 70. percében lépett pályára csereként, és a hosszabbítást követő párharcban Messivel ellentétben értékesítette a tizenegyesét.

A Manchester City támadójátékosa kifejtette: mérhetetlenül csalódott, amiért Argentína 1993 óta a Copa Americát és a világbajnokságot sem tudta megnyerni.

"Az ember nem akar a visszavonulásra gondolni, de időnként történnek olyan dolgok, amelyek ezt juttatják eszébe, utána pedig nehéz megszabadulni tőle" - mondta a 28 éves Agüero, aki - Messihez hasonlóan - tagja volt a 2008-as olimpiai bajnok argentin csapatnak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×