eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

400 vegyesen nem védheti meg a címét Rióban Ryan Lochte

Nem védheti meg címét Rióban a 2012-es londoni olimpián 400 vegyesen aranyérmes Ryan Lochte, miután nagy meglepetésre csak harmadik lett vasárnap az egyesült államokbeli Omahában rendezett úszó olimpiai válogatón.

A 11 ötkarikás éremnél járó 31 éves úszó Chase Kalisz és Jay Litherland mögött ért célba, s a verseny után azt mondta, a délelőtti előfutamok során izomsérülést szenvedett, ezért megpróbált nagy előnyre szert tenni pillangón és háton, de ez nem tartott ki a mellúszásra és a gyorsra.

Kalisz 4:09.541 perccel győzött, Litherland ideje 4:11.021 volt, Lochte azonban tőle is kerek egy másodperccel lemaradva csapott a célba harmadikként.

Ebben a számban az Európa-bajnok Verrasztó Dávid 4:09.90 perccel ezüstérmet szerzett a tavalyi vb-n.

"Sokkal nagyobb tempóban kellett kezdenem, mint általában, mert a mellúszásban már egyáltalán nem tudtam használni a lábaimat" - nyilatkozta Lochte, s hozzátette: mindent megpróbált, de ezúttal ez nem volt elég, így nem maradt más a számára, mint elfelejteni ezt a versenyt, s továbblépni.

Lochte még öt versenyszámban lesz érdekelt a válogatóversenyen, így bőven maradt lehetősége arra, hogy indulási jogot szerezzen a riói játékokra.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×