eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Magyar szurkolók ragadtak Londonban

Több magyar szurkoló is lemarad a 18 órakor kezdődő Magyarország-Ausztria labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésről a bordeaux-i repülőtér dolgozóinak sztrájkja miatt.

Lotfi Begi, a magyar válogatott drukkereinek szóló album zenei producere az MTI érdeklődésére elmondta, a brit fővárosban Luton reptérről már nem tudtak továbbrepülni a mérkőzés helyszínére, néhányan megpróbáltak más megoldást választani, hogy odaérjenek még az összecsapásra, de a legtöbben már vissza is tértek Budapestre.

Hozzátette, Náksi Attilával - a válogatott hivatalos dalának, "Az éjjel, soha nem érhet véget" szerzőjével - közösen léptek volna fel a mérkőzés után egy bordeaux-i klubban, ahol a magyar szurkolókat szórakoztatták volna.

Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott az osztrákok elleni mérkőzést követően négy nappal Marseille-ben az izlandiakkal, június 22-én Lyonban pedig a portugálokkal találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×