eur:
394.07
usd:
364.96
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

EURO-2016 - Gera kimaradt a kezdőből

Gera Zoltán nem tagja a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatának a világbajnok németek elleni, utolsó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésen, amely 18 órakor kezdődik a gelsenkircheni Veltins Arenában.

Bernd Storck szövetségi kapitány helyette a szintén ferencvárosi Pintér Ádámnak szavazott bizalmat védekező középpályásként. Előretolt ékként ezúttal is Szalai Ádám lép pályára a kezdő tizenegyben.

A német válogatottban kilenc világbajnok kapott helyet a kezdőben, csak a védelemből Antonio Rüdiger, illetve Jonas Hector nem volt két éve a Brazíliában győztes együttesben.

A német-magyar meccs mindkét együttes számára főpróba lesz a jövő pénteken rajtoló, franciaországi Eb előtt.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Király Gábor - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Pintér Ádám, Nagy Ádám - Dzsudzsák Balázs, Kleinheisler László, Lovrencsics Gergő - Szalai Ádám

A német válogatott kezdőcsapata:

Manuel Neuer - Benedikt Höwedes, Jérome Boateng, Antonio Rüdiger, Jonas Hector - Toni Kross, Sami Khedira - Julian Draxler, Thomas Müller, Mesut Özil - Mario Götze

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×