eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kovács Zsófia Eb-bronzérmes

Kovács Zsófia bronzérmet nyert a triatlonosok Lisszabonban rendezett rövidtávú Európa-bajnokságán.

A viadal hivatalos honlapja szerint a riói olimpiai kvótával rendelkező, második ötkarikás eseményére készülő magyar triatlonos 2:04:24 óra alatt teljesítette a 1,5 kilométer úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló távot. Kovács a gyengébben sikerült úszása után jó futással küzdötte fel magát a dobogó alsó fokára.

Győzött a brit India Lee 2:04:03 órás idővel, a második helyen az ukrán Julija Jelisztratova zárt 2:04:19 órával.

A nőknél a másik magyar induló, Vanek Margit nem ért célba, miként a férfiaknál az egyetlen magyar induló, Vanek Ákos sem.

A juniorkorú férfiaknál a magyarok közül Léhmann Bence érte el a legjobb eredményt, aki kilencedik lett, a nőknél Putnóczki Dorka volt a legeredményesebb magyar, ő a 13. helyen fejezte be a versenyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×