eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nagy nevek hiányoznak a spanyol eb-keretből

A legutóbbi két döntőben gólt szerzett Fernando Torres, valamint Diego Costa, illetve Juan Mata is kimaradt a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretéből.

Vicente del Bosque szövetségi kapitány a három rutinos támadó helyett inkább olyan fiataloknak szavazott bizalmat az egyelőre 25 fős keretben, mint Saúl Niguez vagy éppen Lucas Vázquez. A szakember május 31-én jelenti be a végleges, 23 játékosból álló névsort.

A spanyolok az egyik legerősebb csoportba kerültek, a csehekkel, a törökökkel és a horvátokkal harcolnak majd a továbbjutásért a franciaországi kontinensviadalon.

A spanyol keret:

kapusok:

Iker Casillas (FC Porto), David De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

védők:

Jordi Alba (FC Barcelona), Gerard Piqué (FC Barcelona), Marc Bartra (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Juanfran (Atlético Madrid)

középpályások:

Sergio Busquets (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Mikel San José (Athletic Bilbao), Koke (Atlético Madrid), Saúl Niguez (Atlético Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea), Thiago Alcantara (Bayern München), Isco (Real Madrid), Bruno Soriano (Villarreal)

támadók:

Pedro Rodríguez (Chelsea), Álvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Nolito (Celta Vigo), Lucas Vázquez (Real Madrid)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×