eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Világcsúcs" jegyárak a 2017-es atlétikai vb-n

Többek között Usain Bolt 100 méteren tartott világcsúcsa is visszaköszön majd a 2017-es londoni atlétikai világbajnokság belépőinek árában.

A versenyt jövő augusztus 4. és 13. között rendezik az Olimpiai Stadionban.

A most bejelentett "világrekord" jegyárak azt takarják, hogy egyes, speciálisan gyerekek részére értékesítendő belépők 9 font 58 pennybe (a 100 méter világcsúcsa 9.58 másodperc), illetve brit atléták által korábban felállított csúcsok után 12,91-be (Colin Jackson, 110 méter gát), 18,29-be (Jonathan Edwards, hármasugrás) és 52,74 fontba (Sally Gunnell, 400 méter gát) kerülnek.

A jamaicai szupersztár, Bolt a 2009-es berlini vb-n érte el azóta is érvényben lévő világcsúcsát a klasszikus sprinttávon.

Cherry Alexander, a 2017-es londoni vb menedzserigazgatója azt mondta: az értékesítésre váró jegyek mintegy harmada, 250 ezer belépő 35 fontnál (13 650 forintnál) kevesebbe kerül majd.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×