eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lovren kimaradhat a horvát keretből

Dejan Lovren, a horvát labdarúgó-válogatott középhátvédje ultimátumot adott Ante Cacic szövetségi kapitánynak, ezért lemaradhat a nyári, franciaországi Európa-bajnokságról.

A Liverpool játékosa a Magyarország elleni, budapesti barátságos mérkőzés után közölte a kapitánnyal: vagy garantálja neki, hogy kezdő lesz az Európa-bajnokságon, vagy lemondja a szereplést. A 26 éves védő március 29-én a cseresorból nézte végig az 1-1-es döntetlennel végződő találkozót.

"Nem fogok bocsánatot kérni, és fenntartom, hogy vagy kezdő leszek Franciaországban, vagy nem megyek. Azt mondták, mindenki lehetőséget kap Budapesten, és én a második félidőben játszhatok. Készen voltam a pályára lépésre, mégsem állhattam be. Nem akarok hazudni: ez nagyon felidegesített" - nyilatkozta a horvát Sportske Novosti napilapnak Lovren.

Ante Cacic vasárnap végignézte a Liverpool-Stoke City angol bajnoki meccset, amely után személyesen beszélt a 31-szeres válogatott középhátvéddel.

"A horvát válogatott öltözőjében nincs helye ultimátumnak. Tisztelnie kell a mezt, a csapattársait és az edzőt. Amikor kineveztek, azt mondtam, hogy mindenkinek alá kell rendelnie az egyéniségét a csapat érdekeinek. Nem hiszem, hogy bárki miatt ezen változtatni kellene" - közölte a tréner, majd hangsúlyozta, hogy ha Lovren nem változtat az álláspontján, akkor nem fogja meghívni az Európa-bajnokságon szereplő keretbe.

A szeptemberben kinevezett Cacic irányításával még veretlen a horvát válogatott, amely a kontinenstorna D csoportjában Csehországgal, Törökországgal és a címvédő Spanyolországgal találkozik.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×