eur:
392.92
usd:
366.45
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Ökölvívó olimpiai selejtező - Megvan az utazó csapat

A Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) elnöksége szombaton véglegesítette a samsuni európai olimpiai kvalifikációs tornára utazó csapat összeállítását.

"A kvalifikációs tornán kockáztatnunk kell, mert még nincs kvótásunk - idézte a MÖSZ közleménye Csötönyi Sándort, a szövetség elnökét. - A csapat fele az idősebbekből áll, a másik fele 19-20 éves fiatalemberekből. Ez a csapat már a jövőnek üzen a mából."

A samsuni viadal jövő szombaton kezdődik és április 17-ig tart.

A csapat:

férfiak:

49 kg: Virbán Gábor

52 kg: Csóka Nándor

56 kg: Tar Sándor

60 kg: Varga Miklós

64 kg: Kontrecz Márk

69 kg: Bacskai Balázs

75 kg: Harcsa Zoltán

81 kg: Tallósi Péter

91 kg: Sávoly Gergő

+91 kg: Bernáth István

nők:

51 kg: Barankai Virgínia

60 kg: Benke Sára

75 kg: Szatmári Petra

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×