eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Bajnokok Ligája - Mandzukic törött orral szerzett gólt

Orrtörést szenvedett az Atlético Madrid horvát csatára, Mario Mandzukic az Olimpiakosz elleni keddi, 3-2-re elveszített labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

A spanyol klub szerdai bejelentése szerint Mandzukicot csütörtökön megműtik, és azt még nem lehet tudni, mennyit időt kell kihagynia.

A csatár arcába a hazaiak svájci középpályása, Pajtim Kasami könyökölt bele még az első percben. Az ápolás után visszatért, mi több 2-0-ás Olimpiakosz vezetés után ő szépített a 38. percben.

Mandzukic a nyáron érkezett az Atléticóhoz a Bayern Münchentől, és azóta a különféle sorozatokban összesen hatszor volt eredményes.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×