eur:
389.2
usd:
361.56
bux:
68677.47
2024. május 7. kedd Gizella

Nem tudott nyerni az Inter

Az éllovas Juventus szombati döntetlenje után vasárnap a második Inter is csak egy pontot szerzett, így maradt a négy pont különbség a két csapat között az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulója után.

A milánóiak hiába szereztek gyorsan vezetést a vendég Cagliari ellen, a második félidő elején már 2-1-es hátrányba kerültek, s csak a hajrában, egy öngóllal sikerült egyenlíteniük.

A Bologna-Palermo találkozón négy piros lapot mutatott fel a játékvezető, s a 3-0-ra alulmaradt vendégek nyolc emberrel fejezték be a meccset.

Serie A, 13. forduló:
Bologna-Palermo 3-0 (2-0)
Catania-Chievo 2-1 (0-0)
Fiorentina-Atalanta 4-1 (3-1)
Internazionale-Cagliari 2-2 (1-1)
Siena-Pescara 1-0 (1-0)
Udinese-Parma 2-2 (1-0)
korábban:
Juventus-Lazio 0-0
Napoli-AC Milan 2-2 (2-1)
később:
Sampdoria-Genoa 20.45
hétfőn játsszák:
AS Roma-Torino 20.45

Címlapról ajánljuk
Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Elárulták a bankok az MNB-nek, mit terveznek a hitelezésben

Elárulták a bankok az MNB-nek, mit terveznek a hitelezésben

Elkészítette legfrissebb Hitelezési felmérését az MNB. 2024 első negyedévében a bankok összeségében nem változtattak sem a vállalati-, sem a lakáscélú hitelek feltételein, és ezeken az elkövetkező fél évben sem terveznek érdemben módosítani – állapította meg a jegybank, amelynek alelnöke, Virág Barnabás is előadást tart a Portfolio jövő keddi Hitelezés 2024 konferenciáján, nem érdemes lemaradni a szakmai rendezvényről!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×