eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Messi: A világ legboldogabb embere vagyok

Lionel Messi a világ legboldogabb emberének tartja magát; a Barcelona argentin futballistájának pénteken született meg első gyermeke.

"Köszönöm az istennek ezt a csodálatos ajándékot, mindenkit ölelek, nincs nálam boldogabb ember a földkerekségen" - írta Twitter-oldalán a legutóbbi három Aranylabda-szavazáson nyertes támadó.

Messi és Antonella Rocuzzo kisfiát Thiago Messi Rocuzzónak keresztelték el. Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilapban már meg is jelent egy fotó, amelyen a dél-amerikai csillag egy tizes számú aprócska barcelonai mezt mutat fel, amelyen a Thiago felirat olvasható.

A klasszis játékos várhatóan pályára lép a Celta Vigo elleni szombati bajnokin és amint mondta, első gólját a kisfiának ajánlja majd.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×