eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ronaldo nem a pénz miatt boldogtalan

Nem a pénz miatt boldogtalan a Real Madrid labdarúgócsapatánál Cristiano Ronaldo, aki ezt keddi közleményében sietett leszögezni.

A portugál csatár vasárnap a Granada elleni bajnokin megszerezte pályafutása 150. és 151. gólját a fővárosi klub színeiben, ám egyiket sem ünnepelte, és a lefújás után jelezte: szomorúnak érzi magát. A nyilatkozat vihart kavart, sokan azt sejtik, hogy Ronaldo kevesli a fizetését, ami eléri idényenként a 10 millió eurót.

"Egyesek megvádoltak azzal, hogy több pénzt akarok, de egy nap majd mindenki láthatja, hogy ez nem erről szól" - nyilatkozta a 27 esztendős támadó, aki jelenleg hazája válogatottjával vb-selejtezőkre készül.

Ronaldo még vasárnap arról beszélt, boldogtalanságának szakmai okai vannak. Utóbb viszont azt üzente a Real Madrid szurkolóinak, hogy kellőképpen motivált és elszánt, s arra vágyik, hogy minden sorozatban diadalmaskodjon együttesével.

Mindenesetre az angol bajnok Manchester City brit sajtóértesülés szerint állítólag kész 95 millió fontot is kifizetni érte. Ronaldo 2009-ben rekordot jelentő 80 millió fontért igazolt a Manchester Unitedből a spanyol fővárosba.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×