eur:
389.7
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Lékóék kikaptak a németektől

A magyar férfi csapat Németországtól, míg a nők Üzbegisztántól kaptak ki az Isztambulban zajló sakkolimpia 8. fordulójában.

A viadal honlapja szerint a férfiaknál az éltáblás Lékó Péter a sötét bábukat vezetve kapott ki, míg Almási Zoltán, Polgár Judit és Balogh Csaba döntetlenben állapodott meg riválisával.

A nőknél Rudolf Anna világossal kényszerült feladni a partit, miközben Hoang Thanh Trang, Gara Anita és az újonc Papp Petra remizett vetélytársával.

A mostani kudarcokkal mindkét magyar csapat egyaránt öt győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel áll.

A férfiaknál 161, a nőknél 131 válogatott vesz részt a 11 fordulós, svájci rendszerű viadalon, amelyen az aktuális párharc megnyerése két, a döntetlen pedig egy pontot ér. A végén kialakuló esetleges holtversenyt az olimpiai Berger-Sonneborn pontszámítás dönti el.

A 9. fordulót csütörtökön rendezik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×