eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Berbatov a Fulhamben folytatja

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham együttesében folytatja pályafutását Dimitar Berbatov: a bolgár válogatott támadó a Manchester Unitedtől szerződik a londoni klubhoz.

A 31 éves csatár pénteken kétéves szerződést írt alá.

"Kiváló adottságokkal rendelkező futballista, akivel több variációs lehetőségem lesz" - nyilatkozta Martin Jol, a Fulham vezetőedzője, aki korábban a Tottenham Hotspurnél már dolgozott Berbatovval, akiért 2008-ban 30,75 millió fontot fizetett az MU, melynek színeiben 149 mérkőzésen 56 alkalommal volt eredményes.

Szerdán még úgy tűnt, Berbatov a Fiorentinához igazol, mindenben megállapodott az olasz klubbal, aztán ennek ellenére nem jelent meg Firenzében, ugyanis két másik klub, köztük a Fulham is bejelentkezett érte, s családi okokra hivatkozva inkább Angliában maradt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×