eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Van Persie gólt szerzett, a Manchester United javított

A Manchester United 3-2-re nyert a vendég Fulham ellen az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.

A londoni csapat hamar vezetést szerzett, de Robin van Persie, Shinji Kagawa és Rafael da Silva góljaival a United fordítani tudott.

A Fulham a felső lécig jutott, majd a második félidő közepén Nemanja Vidic öngólja segítette, de pontot így sem szerzett. A manchesteriek angol sztárja, Wayne Rooney ezúttal csereként állt be, és az utolsó percekben megsérült. Sir Alex Furguson azt mondta, hogy a csatárnak valószínűleg négy hetet kell kihagynia.

Az Everton 3-1-re nyert az Aston Villa otthonában, míg a Tottenham 1-1-es döntetlent játszott a vendég West Bromwich együttesével. Gera Zoltán ezúttal nem lépett pályára a hajrában egyenlítő birminghami együttesben.

További eredmények:
Norwich-QPR 1-1
Southampton-Wigan 0-2
Swansea-West Ham 3-0.

A Sunderland-Reading meccset el kellett halasztani az eső áztatta pálya állapota miatt.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×