eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem kapott gólt a Videoton Törökországban

Gól nélküli döntetlennel zárult a Trabzonspor-Videoton mérkőzés a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében.

Az első félidőben a hazaiak egyértelműen mezőnyfölényben futballoztak, ám igazán komoly gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk. A Videoton játékosainak erejét nagy mértékben lekötötte a védekezés, Bozovicnak is sok dolga akadt, de látható volt, hogy Paulo Sousa tanítványai felkészültek a törökökből, mert eredményesen akadályozták a Trabzonspor támadásvezetéseit.

A szünet után megélénkült a Videoton játéka, s a második félidőben már mindkét együttes többször eljutott az ellenfél kapujáig, a gólszerzés azonban egyiknek sem sikerült. Az utolsó negyedórában viszont a fehérvári gárdának mind a 11 játékosával védekeznie kellett, a török csapat minden erejével azon volt, hogy legalább egy gólt szerezzen, de végül maradt a gól nélküli döntetlen, ami a Videoton számára biztató.

A visszavágót jövő héten rendezik Székesfehérvárott.

Trabzonspor-Videoton FC 0-0
Trabzon, 14 ezer néző, v.: Euan Norris (skót)
sárga lap: Caneira (34.), Stopira (50.), Tóth B. (58.)

Trabzonspor: Kivrak - Balci, Kacar (Yumlu, 74.), Bamba, Celustka - Colman (Alanzinho, a szünetben), Zokora - Sen (Öztekin, 42.), Sapara, Adin - Halil Altintop

Videoton: Bozovic - Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira - Tóth B., Mitrovic - Oliveira (Nikolic, 86.), Sándor (Neto, 81.), Walter Lee - Torghelle (Nikolics, 74.)

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×