eur:
393.11
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Kiss Gergely lemondta a válogatottságot

Várhatóan nem szerepel többet a magyar vízilabda-válogatottban Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok.

"A válogatottban nem játszom tovább. Nem mondom, hogy soha, de arra is van esély, hogy többet nem leszek válogatott" - nyilatkozta a Nemzeti Sport szombati számában a balkezes játékos.

A londoni ötkarikás játékokon címvédőként ötödikként zárt Kemény Dénes együttese, a torna után Kásás Tamás és Varga Tamás is bejelentette, hogy nem folytatja tovább.

"Érlelődött bennem Athén és Peking után is, hogy annyi siker, harc, edzés, munka és élmény után szép lenne a lezárás, mégis csináltam tovább. Nem lett sikeres az elmúlt időszak, de nem bántam meg, mert sportember vagyok, ezért ugyanúgy hajtottam, mint máskor" - mondta Kiss, aki a 2004-es szerbek elleni athéni döntőben négy góljával a finálé legjobbja volt.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már csak a szenátus, illetve az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×