eur:
394.06
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Storcz Botond: Nyilván bánják a szerbek, hogy elengedték Janics Natasát

Pletykaszinten a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya is hallott arról, hogy egy szerb edző szerint hamarosan ismét szerb színekben versenyez Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, aki egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a londoni játékokat. A kajakozó később maga cáfolta a híreket.

Egy szerb edző szerint hamarosan ismét szerb színekben versenyez Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos. A Magyar Szó című lap internetes kiadásának csütörtöki tájékoztatása szerint a hírt Dragan Plavsic, az olimpián nyolcadik női kajakkettes, Nikolina és Olivera Moldovan edzője árulta el a Szerb Rádió és Televízió vendégeként.

"A Szerb Olimpiai Bizottság elnöke, Vlade Divac jelenleg is megbeszéléseket folytat Natasával, s véleményem szerint nagyon gyorsan sikerül megegyezniük" - mondta Plavsic, aki hozzátette, hogy a témával kapcsolatban jobb lenne, ha Divac nyilatkozna, mivel ebben ő az illetékes.

Az ügyről a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott az InfoRádiónak. Storcz Botond elmondta: pletyka szintjén már hallott erről, de nem tudja, mi ennek a hivatalos menete. A szerbek nyilvánvalóan bánják, hogy kiváló eredményei miatt elengedték Natasát - tette hozzá.

Douchev-Janics Natasa a Nemzeti Sport megkeresésére cáfolta a hírt.

A Storcz Botonddal készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják vasárnap délután öt órától az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hanganyag: Dénes Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×