eur:
390.98
usd:
366.23
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Módos révén sikerrel kezdtek a magyar birkózók

Módos Péter révén a magyarok győzelemmel kezdték a londoni olimpia birkózótornáját: a kötöttfogásúak 55 kilós súlycsoportjában szereplő versenyző a nyolcaddöntőben két menetben nyert az üzbég Elmurat Taszmuradov ellen.

Az idei Európa-bajnokság ezüstérmese és az Ázsia-bajnokság második helyezettje óvatosan kezdett, egyikük sem kockáztatott, így másfél perc meddő tusakodás után kékmezesként a magyar térdelt le. Riválisa azonban nem tudott mit kezdeni vele, sőt, egy pörgetési kísérletéből kibújt Módos, így a mögékerülésre és a parterhelyzet kivédekezésére is kapott egy-egy pontot (2-0).

A második menetben sem történt értékelhető akció 90 másodpercig, s ezúttal Taszmuradov térdelt le. Módos első kiemelési kísérlete még sikertelen volt, aztán másodjára már elbírta ellenfelét és két pontért megpörgette őt, ezzel megnyerte a második menetet (2-0), egyúttal a mérkőzést is.

A folytatásban az Ázsia-bajnok kirgiz Jeralijev és az ötszörös világbajnok iráni Reihanpur mérkőzésének győztesével birkózik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×