eur:
388.61
usd:
362.08
bux:
69096.93
2024. május 9. csütörtök Gergely

Ausztrál Open: Sarapova-Azarenka döntő lesz

A negyedikként kiemelt orosz Marija Sarapova lesz a fehérorosz Viktorija Azarenka ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság női tornájának szombati fináléjában, miután csütörtökön három szettben legyőzte a másodikként rangsorolt cseh Petra Kvitovát.

A wimbledoni címvédő Kvitova az első játszmában csak "ismerkedett" ellenfelével, aki kihasználta a lehetőséget, és viszonylag könnyedén hozta a szettet. A cseh játékos ezután sokkal agresszívabban teniszezett, egyenlített, a harmadik szettben azonban húsz ütést rontott, s bár Sarapova öt kettős hibát ütött, végül 2 óra 12 percnyi játék után megnyerte az elődöntőt.

Eredmény, elődöntő:

Sarapova (orosz, 4.)-Kvitova (cseh, 2.) 6:2, 3:6, 6:4

korábban:
Azarenka (fehérorosz, 3.)-Clijsters (belga, 11.) 6:4, 1:6, 6:3

Címlapról ajánljuk

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Ezért emelkednek a piacok: ám a jókedv nem lehet felhőtlen

Ezért emelkednek a piacok: ám a jókedv nem lehet felhőtlen

Az áprilisi esés után visszatért a jókedv a piacokra, múlt hét óta ismét emelkedést látunk. A piaci fordulatot ezúttal is az amerikai makrogazdasági helyzetre vonatkozó várakozások váltották ki, újabb hiedelem van kialakulóban a piacokon. Épp ezért ahogy eddig, úgy most is érdemes óvatosnak lenni: egy várakozásoktól eltérő fontos adat nagyon gyors és jelentős változást hozhat, és bár kezd körvonalazódni a nagykép, a makrogazdasági kilátások továbbra is vegyesek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×