eur:
394.32
usd:
369.51
bux:
65689.24
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Palkovics Krisztián: Semmi nem jött össze

Visszavonul a jégkorong-válogatottól Palkovics Krisztián. A 36 éves játékos ezt azután jelentette be, hogy a magyar csapat hosszabbításban kikapott az olaszoktól, így nem jutott fel a divízió I-es világbajnokságról. A támadó az InfoRádiónak azt mondta: a magyar együttes jól küzdött, de nem volt szerencséje.

Hogyan értékeli a meccset?

Ennél drámaibban nem alakulhatott volna a találkozó. Feljöttünk két gólos hátrányból, a meccs többségében jobbak voltunk, de nem jött össze semmi. Küzdöttünk, de olyan potyagólokat kaptunk, ami egy világbajnokságon nem fér bele.

Mi a véleménye a játékvezetők teljesítményéről?


Oda-vissza voltak hibák, szóval ezt nem emelném ki. Sok kiállítást kaptunk, a végén már szinte nem mert belefújni a bíró, mert nem akarta eldönteni a meccset, ám aztán mégis sikerült. Vissza kell nézni, de jogosnak tűnt Horváth András büntetése. Ezzel el is dőlt.

Mennyit számított, hogy az olaszok többet pihentek?


Az első harmadban azért pörögtek jobban, mert mi fáradtabbak voltunk, de aztán mi is felvettük a tempót. Szoros meccs volt, lehetett érezni, hogy egy gól dönt. Ezúttal nem sikerült nyerni, amit sajnálok, mert itthon egy ilyen remek közönség előtt kikapni borzasztó érzés. Inkább kaptunk volna ki simán.



A fiatalok vagy a rutinos játékosok a szomorúbbak most?

Az idősebbeknek azért nehezebb, mert nekem is az utolsó vb-m volt, Sille Tamásnak is. A fiatalok pedig óriási esélyt szalasztottak el, ki tudja, a jövőben lehet, hogy nehezebb lesz felkerülni a világelitbe. Mindenkinek rossz érzés ez, mert egy ekkora siker kapujában megbotlani mindig nehéz, főleg, ha ilyen kevésen múlik.

Már végleg eldöntötte, hogy visszavonul?


Úgy érzem, hogy váltani kell, a fiataloknak át kell adni a stafétabotot.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Amerikai hadihajók sora érkezik Izrael partjaihoz, Washingtonnak kellett leállítania Jeruzsálemet – Híreink az iráni-izraeli konfliktusról csütörtökön

Izrael fontolóra vette, hogy azonnali megtorló katonai akcióval reagáljon az Irán által elkövetett múlt szombati támadássorozatra, de végül tartva az esetleges eszkalációtól, elvetette ezt a lehetőséget - számolt be az Axios hírügynökség értesüléséről a Sky News. A héten az izraeli hadsereg és a Shin Bet bejelentése szerint légicsapásban életét vesztette a Hamász belbiztonsági részlegének vezetője, Juszef Shabat - tudósított a Times of Israel. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×