eur:
390.11
usd:
365.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Benedekék újra csúcsra emelnék az újpesti pólót

Összefogtak az Újpest 1994-es BEK-győztes vízilabda-csapatának egykori tagjai. Benedek Tibor, Dala Tamás és társai azt szeretnék elérni, hogy a lila-fehér gárda ismét kijuthasson a nemzetközi porondra - mondta az InfoRádiónak a 358-szoros válogatott Vincze Balázs.

Néhány hete jelent meg egy újságcikk az Újpest vízilabda szakosztályának gondjairól, és ez volt a jel számunkra, hogy tennünk kell valamit - mondta Vincze Balázs az InfoRádiónak.

Az egykori sokszoros válogatott vízilabdázó közölte: a 90-es évek sikercsapatának több tagja felhívta egymást, mert úgy érezték, itt a cselekvés ideje.

Benedek Tibor, Dala Tamás és még néhány volt újpesti pólós kezdett el gondolkozni azon, miként menthetnék meg a szakosztályt, és tehetnek ismét sikeressé a csapatot.

Vincze Balázs úgy vélekedett, a hazai bajnokság középmezőnyében játszó lila-fehér csapatot újra a dobogó közelébe lehetne segíteni, és még az sem elképzelhetetlen, hogy nemzetközi kupákban eredményes lehetne az együttes.

Ehhez nem nevek, hanem tettek kellenek és persze pénz - szögezte le Vincze Balázs, és hozzátette: először megállapodnak a volt játékostársak, majd felkeresik a klub vezetőit a terveikkel. Ettől kezdve más csak azon múlik a siker, ki mennyire érdekelt a vízilabda egyik legsikeresebb hazai klubjának felemelkedésében - fejtette ki a BVSC pólósainak jelenlegi edzője.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×