eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Wimbledon: Szávay nyugodt, ellenfele reménykedik

Szávay Ágnes nem tart következő ellenfelétől, mivel eddigi két mérkőzésükön különösebb gond nélkül legyőzte őt. Szávay és a román Monica Niculescu találkozója a wimbledoni tenisztorna második fordulójában a friss hír szerint szerdán, magyar idő szerint 13 órakor lesz.

A 15. helyen kiemelt Szávay Ágnes nyugodtan, a román Monica Niculescu viszont annál feszültebben várja kettejük mérkőzését a wimbledoni tenisztorna második fordulójában.

"Nem tartok Monicától, hiszen eddigi két találkozónkon különösebb gond nélkül legyőztem őt, három éve, a junior Eb-döntőben, valamint tavaly, a barcelonai versenyen is elég volt két szett. Kicsit furcsa, hogy tenyeres oldalról is gyakran nyesi a labdát, de remélhetőleg az én stílusom dominál majd. A mai szünnapomon délután még edzek egyet, aztán a folytatásban a szervezőktől függ, hogy mikorra teszik a mérkőzést" - nyilatkozta az MTI-nek a 19 éves magyar kiválóság, aki hétfőn az olasz Tathiana Garbin 6:1, 6:3-as legyőzésével került be a 64 közé.

A világranglistán 87. riválisa, aki egy évvel idősebb nála, csak annyit mondott, hogy nincs veszítenivalója Szávay ellen, nagyon készül és megpróbálja tudása legjavát nyújtani.

A kedd este kiadott kiírás szerint a mérkőzés a hatos pálya első találkozója lesz szerdán, rajt magyar idő szerint 13 órakor.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×