eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A sikeredző Tottit és Nestát is meggyőzheti

Az olasz sajtó szerint Marcello Lippi foglalhatja vissza az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját Roberto Donadonitól.

A 60 éves szakvezető a 2006-os világbajnoki aranyérem megszerzése után állt fel a válogatott kispadjáról, és bár több csapatnál is szóba került a neve, két éve megérdemelt pihenőjét tölti.

A Corriere dello Sport című olasz napilap szerint azonban a mostani kudarc, vagyis a negyeddöntőbeli kiesés után visszatér a kispadra Marcello Lippi, és több, a Squadra azzurrától visszavonult játékost meggyőzhet a folytatásról.

A lap keddi számában azt közölte, hogy a szakvezető már meg is kereste Francesco Tottit és Alessandro Nestát, a 2006-os csapat két kulcsemberét, hogy rávegye őket a visszatérésre, akik hajlanak is erre.

Az olasz szurkolók is szívesen látnák Lippi, és a két labdarúgó visszatérését a felmérések szerint.

A BBC érteülései szerint az olasz szövetség kedden menesztette Roberto Donadonit az Európa-bajnoki kiesést követően. A brit közszolgálati médium úgy tudja, a szervezet már értesítette is az edzőt a döntésről, de honlapján még nem erősítette meg a kirúgás tényét.

Roberto Donadoni az Eb előtt hosszabbította meg két évvel szerződését, de a kontraktusban van egy olyan passzus, amely szerint 10 napon belül mindkét fél felmondhatja a megállapodást következmények nélkül.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×