eur:
389.58
usd:
361.87
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Zidane szerint Deschamps követi Domenechet

Zidane vasárnap Bécsbe érkezett, hogy élőben nézze meg a Spanyolország-Olaszország negyeddöntőt, amely szerinte felér egy fináléval. A francia labdarúgó-válogatott korábbi csillaga azt mondta: szerinte Didier Deschamps lesz az Európa-bajnokságtól már a csoportkör után búcsúzott csapat új szövetségi kapitánya.

A francia labdarúgó-válogatott volt csillaga, Zinedine Zidane azt mondta: szerinte Didier Deschamps lesz az Európa-bajnokságtól már a csoportkör után búcsúzott csapat új szövetségi kapitánya.

Kijelentése csak felerősíti azokat a médiatalálgatásokat, amelyek szerint a francia szövetség július 3-ai, Eb-értékelő ülésén felmondhatnak Raymond Domenechnek, a jelenlegi szakvezetőnek.

"Akkor minden eldől, majd meglátjuk, szükség lesz-e egyáltalán új kapitányra, de úgy vélem: Deschamps jó megoldás lenne. Mindent tud, ismeri a játékosokat és nagyon érti a futballt. Ha nem is most, de egy napon biztosan ő lesz a főnök" - fogalmazott a témával kapcsolatban a 2006-os világbajnokság után visszavonult klasszis.

A franciák korai kiesésével kapcsolatban Zidane azt mondta: természetesen ő is osztozott a szurkolók csalódottságában, de biztos benne, hogy a válogatott hamar túljut a kudarcon és a 2010-es dél-afrikai vb-n már újra régi fényében fog ragyogni.

Zidane eddig csak a televízió előtt követte az osztrák-svájci közös rendezésű Eb mérkőzéseit, vasárnap azonban Bécsbe érkezett, hogy élőben nézze meg a Spanyolország-Olaszország negyeddöntőt, amely szerinte felér egy fináléval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×