eur:
385.12
usd:
354.43
bux:
68211.66
2024. május 21. kedd Konstantin

Scolari: Elbuktam!

Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott szövetségi kapitánya csalódott volt együttese Európa-bajnoki búcsúja után, de úgy érzi, emelt fővel távozik a luzitán csapat éléről. A brazil szakvezető hat év után hagyja el Portugáliát, és júliustól a Chelsea menedzsere lesz.

"Természetesen csalódott vagyok. Elbuktam, mert nem sikerült elérni a szövetség által kitűzött célt, a legjobb négy közé jutást. Feldúlt vagyok, mert úgy éreztem, a csapat elég jó volt ahhoz, hogy bekerüljön az elődöntőbe" - mondta Luiz Felipe Scolari, miután együttese 3-2-re kikapott Németországtól a kontinensviadal negyeddöntőjében.

"A németek jobbak voltak a fontos pillanatokban. Csapatom mindent megtett a továbbjutásért, nem tehetünk szemrehányást magunknak, de a gólok előtt hibáztunk. Nem mondanám, hogy a németeknek kedvezett a játékvezető, de az összes visszajátszásból az derült ki, hogy Ballack lökött a gólja előtt. De nem várhatjuk el, hogy a játékvezető mindent észrevegyen, ez nem lehet kifogás a számunkra. Nem tudom, hogy másként alakult volna-e a meccs, ha nem adják meg azt a gólt, kikaphattunk volna 2-1-re is" - értékelte a meccset az 59 éves brazil edző, aki a harmadik német találat előtti helyzetet hamarosan személyesen is számon kérheti a német csapatkapitányon, ugyanis a Chelsea-nél együtt dolgoznak júliustól.

"Tiszta lelkiismerettel távozom, mindig megtettem a tőlem telhető legtöbbet, és a negyeddöntő sem jelent kivételt" - tette hozzá Scolari. A tréner négy éve Eb-ezüstéremig vezette a portugálokat, 2006-ban pedig a negyedik helyen végeztek a vb-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×