eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Csak Iniesta marad meg hírmondónak

Luis Aragonés, a már biztosan negyeddöntős spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya tíz helyen változtat kezdőcsapatán a görögök elleni utolsó csoportmeccs előtt, hogy pihentesse játékosait.

A szakvezető egyedül Andres Iniestát tartja a csapatban az oroszok és svédek ellen diadalmaskodó tizenegyből, vélhetően azért, hogy játékba lendüljön a Barcelona középpályása.

A kapuban Iker Casillast a Liverpool hálóőre, Reina helyettesíti, a védelemben Arbeloa, Albiol, Juanito és Fernando Navarro szerepelhet. A középpályássort Iniesta mellett az eddig kétszer csereként pályára lépő Fabregas, valamint Xabi Alonso és De la Red alkothatja, míg támadóként a Raúl helyett behívott Sergio Garcíia és a spanyol gólkirály, Güiza rohamozhataj a görög kaput. Az eddig négy gólt szerző David Villa és éktársa, Fernando Torres is pihenhet.

A spanyol válogatott vasárnap játszik a negyeddöntőben, ellenfele a halálcsoportnak is nevezett C jelű kvartett második helyezettje, azaz Románia, Olaszország vagy Franciaország lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×