eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életműdíjának várományosa a fesztiválon tartott fotózáson 2019. május 19-én, a díjátadó napján.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Hallatott magáról a 83 éves Alain Delon

Svájcban gyógyul agyvérzése után.

Kisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon, a 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik - közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon.

Anthony Delon elmondása szerint apját megműtötték a párizsi Pitié-Salpetriere kórházban, ahol három hetet töltött az intenzív osztályon. Az orvosok szerint állapota stabilizálódott, alapvető életfunkciói tökéletesen működnek - közölte Anthony Delon.

A színész június közepén a Neuilly-sur-Seine-i Amerikai Kórházba került be szédüléssel, fejfájással, amit valószínűleg szívritmuszavar okozott. Akkor vizsgálatokon esett át, majd rövid idő után hazamehetett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×