INFORÁDIÓ 
2019. május 27. hétfő
Hella

a gólyakalifa

színház

lakásszínház

horváth gábor

babits mihály

Kiköltözik a Horváth lakásból A gólyakalifa

Kiköltözik a Horváth lakásból A gólyakalifa

Infostart / InfoRádió - Seres Gerda

Október végén Babits A gólyakalifa című regényéből készült monodrámával várja látogatóit a Harmadik Hely elnevezésű lakásszínház.

Kivételesen kihelyezett előadással, Babits Mihály A gólyakalifa című regényéből készült monodrámájával várja közönségét a harmadik éve működő Harmadik Hely lakásszínház - tudta meg az InfoRádió Horváth Gábor alapítótól.

"Ez egy olyan kísérlet, amit még soha nem csináltunk. A gólyakalifa egy fantasztikus előadás, a Jurányi Inkubátorházban látható, az előadás után pedig Kara-Fiáth Orsolya beszélget az előadókkal" - mondta Horváth.

A Harmadik Hely három évada során két tucat előadás ment le, ezek alatt több mint ezer ember fordult meg Horváthék lakásában. Prózai előadások, kortárs tánc, világzene, minden előfordult már, egyetlen megkötés van: a minőség. "Minden előadásunk az alkotói szabadság, a spontaneitás, az innováció körül forog" - tette hozzá.

Horváth Gábor alapvetően egy olyan társasági eseményt szeretett volna létrehozni, ahol emberek teljesen kötetlenül, szabadon tudnak találkozni, nem a családdal, nem a kötelező társadalmi helyzeteikben, hanem úgy, ahogyan a maguk elhatározásából szeretnének, ezt jelképezi a "Harmadik Hely" elnevezés is.

Nyitókép: Pixabay.com

Kapcsolódó hang

A gólyakalifa a Harmadik Helyen
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018