eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Most már biztos, hogy Eddie Murphy vezeti az Oscar-gálát

Hosszas találgatások után eldőlt, ki vezeti 2012 februárjában az Oscar-gálát: végül azoknak lett igaza, akik Eddie Murphy komikusra gondoltak.

A szervezők reményei szerint a vígjátékairól ismert színész - aki drámai szerepekben is bizonyított már - több humort visz majd a díjátadó estbe, mint idén James Franco és Anne Hathaway.

Brett Ratner és Don Mischer producerek kedden jelentették be a döntést Los Angelesben, és az is eldőlt, hogy Murphy egyedül vezeti a show-t a Kodak Színházban.

A színész közleményében úgy fogalmazott: nagy megtiszteltetést jelent számára, hogy többek közt Bob Hope, Johnny Carson, Billy Crystal, Steve martin és Whoopi Goldberg után ő is házigazdája lehet a gálaestnek, amelyet az egész világ nyomon követ.

Noha Murphy a 80-as években televíziós műsorvezetőként is megcsillogtatta improvizáló képességét, élő showban csaknem negyedszázada nem foglalkoztatták.

A színészt 2006-ban a Dreamgirls című musicalben nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték, a sztár karrierjében ennek ellenére az elmúlt években nem voltak jelentősebb sikerek azon kívül, hogy a Shrek-sorozatban a hangját adta a szamárnak. A színész a novemberben bemutatandó - és Ratner rendezte - Tower Heist és a valószínűleg januárban mozikba kerülő A Thousand Words című filmjeivel kerül ismét a nagyközönség elé, előzetes kritikák dicsérték az alkotásokat.

Eddy Murphy mellett Billy Crystal és Jerry Seinfeld, de még Oprah Winfrey neve is felmerült a lehetséges házigazdák között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×