eur:
389.61
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Dublin, 2018. július 19.2018. július 12-én a dublini repülőtéren készített kép a Ryanair ír diszkont légitársaság egyik leszálló repülőgépéről. A Reuters értesülései szerint július 25-én és 26-án több mint 600 járatát törli az ír fapados légitársaság, mert alkalmazottai egy jelentős része sztrájkot kezdeményezett a silány munkakörülmények és a cég kicsinyessége miatt.  A hírügynökség szerint elsősorban belga, portugál és spanyol légiutas-kísérők tervezik a sztrájkot, ami miatt a Ryanair elővigyázatosságból járatai 12 százalékát törölte a menetrendből. A lépés mintegy 50 ezer utast érint. (MTI/EPA)
Nyitókép: MTI/EPA

Hamarosan újra lehet repülni Budapestről is Izraelbe a Ryanairrel

Nyár elejétől különböző országokból összesen heti negyven járatot indít majd Tel-Avivba az ír légitársaság.

A Ben Gurion repülőtér megnyitotta fapados terminálját, ezért a Ryanair úgy döntött, hogy a nyári időszaktól újraindítja izraeli járatait – írja a hvg.hu.

A légitársaság tájékoztatása szerint az első repülőgépük június 3-án száll le ismét Izraelben. A Ryanair hetente negyven járatot indít majd Tel-Avivba – többek közt Budapestről, Athénból, Berlinből, Máltáról, Milánóból, Bariból és a ciprusi Paphoszról.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, egy másik nagy légitársaság, a Wizz Air március elsejétől indította újra izraeli járatait, melyeket az Izrael és a Hamász között tavaly október elején kitört gázai háború miatt függesztettek fel. Azóta az izraeli fővárosba heti három alkalommal repülhetnek az utasok Budapestről.

A Wizz Air március óta a magyar főváros mellett Bukarest, Krakkó, London-Luton, Róma-Fiumicino és Szófia repülőtereiről is indít járatokat Tel-Avivba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 06:26
×
×
×
×