eur:
389.62
usd:
364.79
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Gáza város. Forrás: X / Mai Rajab
Nyitókép: Forrás: X / Mai Rajab

Irán: ez a háború ki fog terjedni

Az Izrael és a Hamász közti fegyveres konfliktus kiszélesedése elkerülhetetlen - jelentette ki Hoszein Amirabdollahián iráni külügyminiszter csütörtök este.

A Gáza civil negyedei ellen indított támadások kiszélesedése miatt a háború további terjedése elkerülhetetlen - mondta Amirabdollahián a Muhammad bin Abdul Rahman Ál Száni katari külügyminiszterrel folytatott telefonbeszélgetése során, amelyből az iráni állami televízió közölt részleteket.

Az Egyesült Államok és szövetségesei korábban többször is figyelmeztették Iránt és az általa támogatott szereplőket a térségben, hogy ne avatkozzanak bele a gázai konfliktusba.

A harcok kezdete óta több mint tízezer ember halt meg a Gázai övezetben, melyet a Hamász október 7-ei mészárlása indított el, amikor legalább 1400 izraeli életét kioltották.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×