eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Brutális videón a kárpátaljai katonák elleni véres rakétacsapás

A légicsapás egy díjátadó ünnepség közben történhetett.

Egy ukrán újságíró Telegram-csatornáján osztotta meg azt az orosz csapatok által készített drónfelvételt, amin a munkácsi 128-as hegyi dandárt ért rakétacsapás látható. Az Andrij Caplijenko által közzétett felvételen látható, ahogy az orosz haderő pusztító csapást mér a frontvonal közeli településre, ahol a munkácsi 128. önálló hegyi rohamdandár katonái tartózkodtak. A felvételeken láthatóak a robbanás utáni állapotok – írja a kiszo.net a Korrespondent alapján.

Az orosz csapásban a legfrissebb információk szerint a számos kárpátaljai magyart is soraiban tudó dandár 28 katonája vesztette életét és 53-an sebesültek meg.

A lap szerint a támadásról az az orosz megfigyelődrón készített felvételeket, amely vélhetően a csapáshoz meghatározta az egység pozícióját. A zömében tiszti rangban lévő katonák azért gyűltek össze a Zaporizzsja megyei faluban, hogy a tüzérség napja alkalmából kitüntetéseket vegyenek át.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×