eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Frauke Riether

Friss hírek érkeztek nem kevesebb, mint öt kínai vakcináról

A Sinofarm azt állítja, a legbiztonságosabb koronavírus-oltás az övé.

Mind az öt kínai fejlesztésű vakcina a tesztidőszak harmadik fázisába érkezett - hangzott el kedd este az M1 televízióban. A Sinopharm vakcina a szakértők szerint 86 százalékos hatékonyságú.

A tudósítás szerint a Sinopharm vakcinát Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben tesztelték. Az Egyesült Arab Emírségekben a nyáron több mint 31 ezer önkéntest oltottak be vele és senkinél nem tapasztaltak súlyos mellékhatást. Decemberben a vakcina teljes körű felhasználását is engedélyezték.

Szudánban is a kínai Sinopharm vakcinát választották. Az egészségügyi minisztérium egyik tisztviselőjének elmondása szerint azért, mert azt az "eddig legtöbbet tesztelt és legbiztonságosabb oltóanyagnak tartják".

Erről beszélt a kínai nemzeti egészségügyi bizottság egyik igazgatója is, aki szerint minden kínai fejlesztésű, a harmadik fázisban lévő vakcina "jól vizsgázott", biztonságosnak és hatékonynak bizonyult - hangzott el az M1 televízióban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×