eur:
394.2
usd:
370.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Putyin meglepő bejelentése Trumpról és az USA-ról

A G20 csúcs után Vlagyimir Putyin azt mondta: a TV-Trump nem azonos az igazi Trumppal.

Az orosz elnök normális tárgyalópartnernek nevezte az amerikai elnököt. Azt mondta, hogy a tévében látott Trump más, mint a valódi ember. "Nagyon pontos, gyorsan átlátja a dolgokat, úgy reagál, ahogy az elvárható egy beszélgetőpartnertől".

Azt is mondta Vlagyimir Putyin, hogy a megbeszéléseikből kiindulva úgy látja: minden esély megvan arra, hogy "legalább részben, de visszatérjenek a párbeszéd megfelelő szintjéhez". 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×