eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Grúzia nagy reményeket fűz Magyarország EU-elnökségéhez - Orbán Viktor tárgyalásai

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel kétoldalú megbeszélést folytatott Mihail Szaakasvili grúz elnökkel Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban.

A Miniszterelnökség közölte: a találkozón a grúz államfő elmondta, hogy országa nagy reményeket fűz Magyarország EU-elnökségéhez, mert az új lendületet adhat a keleti partnerségnek. Mihail Szaakasvili a közlemény szerint fontosnak nevezte, hogy Orbán Viktor látogassa meg a keleti partnerségben résztvevő hat országot, köztük még az idén, elsőként Grúziát.

Orbán Viktor Azerbajdzsánban részt vesz az azeri-grúz-román-magyar energiaügyi együttműködésről szóló csúcstalálkozón. A magyar miniszterelnök a tájékoztatás szerint ezután Brüsszelbe utazik az Európai Néppárt elnökségi ülésére és miniszterelnöki-pártelnöki csúcstalálkozójára, valamint az Európai Tanács csütörtöki ülésére.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×