eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Carla Bruni baloldali, de nem csak férje miatt szavazna a jobboldalra

Carla Bruni ösztönös baloldalinak tartja magát, annak ellenére, hogy férjhez ment a konzervatív köztársasági elnökhöz, Nicholas Sarkozyhez. Mégis, egy újabb választáson a szépség Sarkozyre szavazna, pedig az előző kampányban még az elnök baloldali ellenfelét, Ségolene Royalt támogatta.

Nicolas Sarkozy francia elnök feleséges a Liberation című baloldali francia lapnak nyilatkozva elmondta: annak ellenére, hogy férjétől politikailag eltérő nézeteket vall, egy újabb elnökválasztáson Sarkozyre szavazna.

A még mindig olasz állampolgárságú Carla Bruni, aki fotómodellből lett énekesnő, elárulta azt is, hogy rendszeresen szervez vacsorákat jelentős művészekkel, hogy férjét műveltebbé tegye, a TV-függő elnök zenei ízlése ugyanis megrekedt Elvis Presley-nél, valamint francia klónjánál, Johnny Hallyday-nél.

Az énekesnő ugyanakkor arra is törekszik, hogy megtartsa saját individualitását, és továbbra is egy énekesnőként ismerje a közönség, és ne az elnök feleségeként. Hamarosan piacra kerül harmadik albuma, koncerteket azonban egyelőre nem tervez, legalábbis addig nem, amíg férje a köztársasági elnök.

A 40 éves, egygyermekes Carla Bruni, aki egykor még a monogámiával kapcsolatos averzióit hangoztatta, februárban kötött házasságot az 53 éves francia politikussal, aki a hölgy szerint valójában nem is konzervatív, és egyáltalán nem hasonlít párttársaira. Az énekesnő úgy látja: aki csak az egyik politikai oldalhoz tartozik, csak az egyik agyféltekéjét használja.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Hívjuk bárhogy is, a fenntarthatósági, ESG tényezők mára elválaszthatatlan részeivé váltak a vállalati stratégiáknak. Ezen belül is fontos az e-autók térnyerése, ám e téren újabb paradigmaváltás következett be: a kínai e-autók immár a magyar piacon is tarolnak. De vajon az ázsiai cégek is ugyanolyan környezettudatosak ESG téren, mint nyugati versenytársaik? Miért szó szerint lényeges az ESG Lényegességi Jelentése, és mit jelent mindez egy környezettudatos cégvezető számára?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×