eur:
395.09
usd:
368.38
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Az Amazon internetes kiskereskedelmi óriásvállalat raktárának bejárata az Illinois állambeli Waukeganben 2021. február 2-án. Az Amazon bejelentette, hogy Jeff Bezos vezérigazgató az év során lemond posztjáról, és helyét Andy Jassy, az Amazon internetes kiskereskedelmi vállalat felhő alapú platformjáért felelős Amazon Web Services (AWS) vezetője veszi át.
Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

Bukarestben nyitott videójáték-fejlesztő stúdiót az Amazon

Bukarestben nyitott videójáték-fejlesztő stúdiót az Amazon. Ezt maga az amerikai vállalat közölte kedden.

„Az európai fejlesztési csapatunk bővítése természetes lépés volt a teljes portfóliónkat tekintve. Bukarest a fejlődő piacok egyik legfontosabb városa a játékfejlesztés terén” – idézi az economedia.ro Christoph Hartmannt, az Amazon Games alelnökét.

A bukaresti stúdióban webfejlesztők, webdizájnerek, számítógépes grafikusok és mozdulattervezők fognak dolgozni.

A bukaresti az Amazon Games ötödik stúdiója, a többi négy Orange County-ban, Montrealban, Seattle-ben és San Diegóban működik.

A 2012-ben alapított Amazon Games az Amazon online kiskereskedelmi vállalat részlege. Az Amazonnak négy, főleg informatikai fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó, mintegy 4200 embert alkalmazó leányvállalata működik Romániában: Bukarestben, Temesváron és Iasiban.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×