eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mercedesekkel bővült a MOL Limo flottája

Ötven prémium kategóriás gépjárművel bővült az egyik legnépszerűbb autómegosztó szolgáltatás gépparkja.

Ötven, a kecskeméti gyártósorról érkező A osztályú Mercedesszel bővült a MOL Limo szolgáltatás. A korábbi 400 Volkswagen – 100 elektromos és 300 benzinüzemű Volkswagen up! – autó után így 450 darabra nőtt a szolgáltató flottája.

Az autómegosztást mostanra, a januári indulás után több mint 35 ezer regisztrált felhasználó veszi igénybe – közölte a flotta bővítésének bejelentésekor a MOL-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. Ratatics Péter kiemelte, hogy a felhasználók eddig már másfélmillió kilométert utaztak az autókkal.

Hangsúlyozta, az autómegosztásnak egyre fontosabba szerepe van a közlekedésben.

Látszik, hogy ennek a megoldásnak van jövője, és egyre nagyobb teret kell kapnia a közlekedési palettán

– tette hozzá.

Ratatics Péter közölte: mostanra 70 négyzetkilométeresre nőtt a szolgáltatási terület, az ezt használók átlagéletkora pedig 28-29 év.

Az eseményen a Mercedes-Benz Hungária ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy látják a potenciált a megosztáson alapuló autózasban. Jörg Schmidt elmondta: a Mercedes hisz az autómegosztásban, úgy látják, ez elengedhetetlen területe a mai kor innovációs folyamatainak.

Ez az egyik oka, hogy az egyik zászlóshajóval csatlakoztak ehhez a kiváló kezdeményezéshez.

A gyártó ügyvezető igazgatója megjegyezte: a legmoderneb technológiai megoldásokat felsorakoztató modelell bővült a Limo járműparkja. A szolgáltatást a célkitűzések szerint 2020-ra a főváros közigazgatási határáig terjeszthetik ki.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×