eur:
393.82
usd:
368.23
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Autók a MOL Limo közösségi autómegosztó szolgáltatás bemutatóján a Kopaszi-gát Öbölházában 2018. január 25-én. Budapesten 200 benzines és 100 elektromos járművel indult a szolgáltatás, a Mol elektromos töltőhálózatot is épít. A Mol Limo 60 négyzetkilométeren a főváros 10 kerületére terjed ki, az autók parkolásáért a felhasználóknak nem kell fizetniük. Minden megosztott használatú jármű 5-10 magántulajdonút vált ki, ami csökkentheti a forgalmat és a parkolási területet, ezzel több területet hagy meg a városok lakóinak és hozzájárul a légszennyezés mérsékléséhez.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Prémiumautókkal és kedvezményes bérleti díjjal erősít a Mol Limo

Kedvezményekkel és kibővített zónákkal állt ügyfelei rendelkezésére a Mol Limo hálózata a koronavírus-járvány idején, segítve az egészségügyi dolgozók munkáját – mondta az InfoRádiónak a Mol Csoport mobilitási vezetője, Czikora Tamás.

"Folyamatosan figyeltük, hogyan alakul a használat, és mivel az autómegosztás járványhelyzetben is viszonylag biztonságos közlekedési formának számít, ezért próbáltuk segíteni a felhasználóinkat a minél könnyebb igénybevételben" – mondta az InfoRádióban Czikora Tamás, a Mol Csoport mobilitási vezetője. Ezek között említette az orvosoknak adott 20 ezer forintos kedvezményt, illetve a még jelenleg is élő 30 százalékos kedvezményt is. Emellett bővítették az igénybevételi zónákat ott, ahol a kórházak épp a zóna szélén helyezkedtek el.

"Sokan regisztráltak ebben az időszakban, valószínűleg olyanokhoz is eljutott ez a közlekedési forma, akik korábban talán még nem próbálták" – mondta Czikora Tamás. Szavai szerint amit segíteni tudott a Mol Limo és az autómegosztás a járvány nehezebb időszakában, azt próbálták megtenni.

Húsz tisztán elektromos meghajtású BMW i3-mal bővült a cég flottája, ez egy prémiumkategóriás autó, jelentős hatótávval és pakolófelülettel, ezért azt remélik, hogy jól kiegészíti majd a flottát. További újdonság, hogy a Mol Limókat már nemcsak 24 órára, hanem akár 3 napra is bérbe lehet venni, és egyes modelleket már napi 10 ezer forintért el lehet érni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×