eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A SPAR nemzetközi élelmiszer-üzletlánc emblémája Taksonyban a Szent István téri  üzlet homlokzatán. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Tizennyolc Spar-bolt épületét szerezte meg az Appeninn

Az Appeninn pénteken arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a társaság leányvállalata 18 kereskedelmi ingatlant vásárolt meg az Erste két befektetési alapjától, összesen 14,5 millió euró értékben, az ingatlanokat a Spar Magyarország bérli.

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding egyszemélyes tulajdonában álló Appeninn E-Office Vagyonkezelő Zrt. megkötötte az adásvételi szerződést az Erste Alapkezelővel, amelynek értelmében az Erste Ingatlan Befektetési Alap, valamint az Erste Euro Ingatan Befektetési Alap összesen 18 kereskedelmi ingatlant értékesít az Appeninn Vagyonkezelő Holding számára.

A tranzakció eredményeként megszerzett valamennyi ingatlant a SPAR Magyarország Kft. bérli, a tranzakció teljes értéke 14,5 millió euró (4,5 milliárd forint).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×