eur:
391
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A magyar elnökség sikere az energetikai infrastruktúra konferencia

A magyar uniós elnökség sikerének nevezete Kovács Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikáért felelős helyettes államtitkára a Budapesten kedden befejeződő kétnapos tanácskozást az energetikai infrastruktúra fejlesztéséről.

Az Energia Infrastruktúra Magas Szintű Konferencia második napjának szünetében tartott sajtótájékoztatón a helyettes államtitkár beszámolt arról, hogy a tanácskozáson elhangzott javaslatokat összegzik és továbbítják az Európai Bizottsághoz. Az energiaügyi miniszterek a következő informális ülésükön tárgyalnak erről és októberben elkészülhet a szabályozási csomag.

Az egyik legfontosabb kérdésnek bizonyult a költségek megosztása a közös projektek esetén, mert erre nincs gyakorlat és modell sem készült még - mondta Kovács Pál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×