eur:
393.94
usd:
369.15
bux:
65279.26
2024. április 19. péntek Emma

Erősödött a forint reggel az euróhoz képest

Tovább erősödött a forint az euróhoz képest kedd reggel, miután már hétfőn este kezdett magához térni a magyar fizetőeszköz a délutáni heves ingadozás után; kedd reggel 7 óra körül egy euró 267,77 forintot ért a hétfő esti 268,10 forinttal szemben.

A hétfő délutáni, Európa-szerte tapasztalt gyengülést az váltotta ki, hogy az S&P hitelminősítő rontotta az Egyesült Államok államadósságának kilátását.

Kedd reggel a svájci frankot 210,06 forinton jegyezték a hétfő esti 209,16 forint után. A dollár 188,16 forint volt, míg hétfőn este 188,30 forint. Száz japán jen 228,67 forintot ért a hétfői 228,06 forint után.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×