eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Nem kapott amerikai vízumot Boy George

Nem kapott vízumot az Egyesült Államokba készülő Boy George DJ és énekes, a Culture Club egykori frontembere, mivel novemberben tárgyalása lesz Londonban. A vád szerint fogvatartott és bántalmazott egy norvég férfit. Ha nem sikerült rávenni a hatóságokat a döntés megváltoztatására, elmarad a zenész nyári amerikai turnéja.

Nem léphet az Egyesült Államok területére Boy George, a Culture Club egykori frontembere, mivel nem kapott vízumot. Úgy tűnik, elmarad tehát 24 állomásos észak-amerikai turnéja, amely Las Vegasban kezdődött volna július 11-én, és augusztus 23-án Dallasban ért volna véget.

Az elutasítás oka, hogy novemberben tárgyalják a zenész egy tavaly áprilisi ügyét Londonban. A sztár ekkor egy társkereső szolgáltatáson keresztül a lakásába rendelt egy férfi kísérőt. Auden Carlsen tagadja, hogy ilyesmivel foglalkozna, a férfi azt állítja, hogy csupán fotómodellként ment Boy George lakására.

Miután Auden Carlsen megérkezett, az énekes a falon lévő kampóhoz láncolta, majd egy másik férfival lefogta. "Meg voltam győződve róla, hogy meghalok" - emlékezett vissza a 28 éves norvég férfi, aki saját állítása szerint úgy menekült meg, hogy kirángatta a kampót a falból, majd egy közeli újságosnál keresett menedéket.

A zenész menedzsmentjének közleménye szerint Boy George jogászai megtiltották nekik, hogy bármit is mondjanak az ügyről, és csak annyit közölhetnek, hogy vannak jogászaik az Egyesült Államokban, és remélik, hogy sikerül rávenni a hatóságokat az elutasító döntés megváltoztatására.

Boy George a nyolcvanas egyik sikeres popbandájának, a Culture Clubnak volt androgén megjelenésű énekese, amíg 1987-ben szólópályára nem lépett. Azóta az együttes kétszer is újjáalakult, 1998-ban és 2006-ban, de másodszorra a zenész már nem csatlakozott egykori társaihoz. Boy George sokáig heroinfüggő volt, és ma sem veti meg a drogokat.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×