eur:
389.45
usd:
363.42
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"Kétszer halt meg" szerencsétlen asszony

Három nap alatt kétszer is meghalt egy román asszony: először egy ápolónő tévedéséből távozott idejekorán az élők sorából, másodszor viszont már valóságosan is elhunyt.

Az egyedül élő cernavodai asszonyra lakásában bukkantak rá a tűzoltók, akiket a szomszédok riasztottak szombaton. A segítség éppen időben érkezett volna, hiszen az agyvérzést szenvedett asszony ugyan öntudatlan állapotban, de életben volt még. Csakhogy a helyszínre riasztott mentő ápolónője alapos vizsgálat nélkül nyilvánította halottnak a 84 éves beteget.

A feltámadás "csodája" a kórbonctani intézetben történt. Itt a rendőrök fényképeket készítettek az "elhunytról", hogy kinyomozhassák, mi idézte elő pontosan a halálát. A vaku éles villanása azonban magához térítette az eszméletlen asszonyt, akit azonnal kórházba utaltak.

Sajnos, a csoda ezúttal is csak három napig tartott, mert az idejekorán halottnak nyilvánított beteg hétfőn valóban elhunyt.

A román egészségügyi minisztérium államtitkára bejelentette, hogy az ügyben vizsgálatot indítottak. Az ápolónő már elismerte tévedését, és benyújtotta lemondását. Ha az illetékes hatóságok vétkesnek találják, akkor örökre megvonhatják tőle szakmájának gyakorlási jogát.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×