eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Legjobb barátunk legjobb barátja - képekkel

Mit nekik csont meg sípoló játék - a kutyák legjobb barátja a cipő. Mindegy, hogy puha plüsspapucs vagy divatos tűsarkú, a lábbeli az, amely nélkül semmit sem ér a kutya élete.

Rengeteg módja van annak, ahogyan egy kutya élvezni képes egy cipőt - az egyik a rágás. A másik pedig az alvás. Egyes kutyák a tűsarkút részesítik előnyben, mások az edzőcipőt, vagy a telitalpút, és az sem baj, ha néha benne marad a gazdi is.

A lényeg: ha az embernek van cipője, a kutyájának rossz már nem lehet.

A cipőt ráadásul nem csak rágni, szagolni és párnának használni - hanem hordani is lehet: a múlt hónapban került nyilvánosságra, hogy cipőt húznak a düsseldorfi rendőrkutyák lábára, így próbálják megakadályozni, hogy munka közben a törött üveg felsértse a mancsukat.

A húsz német, illetve belga juhászból álló egység tagja ugyanis olyan gyakran szenvedtek el mancssérüléseket a belvárosi bevetések során, hogy a gazdáik cipőt terveztek nekik - darabját tíz fontért.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×